maandag 8 december 2008

sinterklaasweekend

Ook voor Amber en Sienna is de sint natuurlijk geweest. Thuis, maar ook nog op andere plaatsen in de familie. (Toch niet erg efficiƫnt van de sint, he, zoveel kindjes cadeautjes moeten brengen in 1 nacht en dan voor twee kindjes nog op 5 verschillende plaatsen gaan)
Maar goed, zoveel mooie cadeautjes, stralende gezichtjes, het uitproberen van het nieuwe speelgoed, die gezelligheid,... Dat is toch genieten!


Maar er was ook een minpuntje. Vrijdag rond 17 uur is Amber beginnen met overgeven, en ze heeft de hele nacht overgegeven. (dan wou ze weer wat water drinken, even later kwam het er weer uit, dan wou ze nog wat water, ...) Zaterdagmorgen heeft ze dan voor de laatste keer overgegeven. Ze heeft ook heel de dag niks willen eten of drinken en heeft bijna heel de dag op de zetel gelegen. Zondag was ze beter en zijn we dan ook naar oma en opa kunnen gaan om te kijken wat de sint daar gebracht had.















3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een glunderende gezichtjes!!!
Emma maakt er nu ook al 2 jaar traditie van om ziek te worden met Sinterklaars.

annava zei

Dat ziet er allemaal leuk uit!

helga zei

Hallo Katrien, ik weet dat je een hele drukke periode achter de rug hebt en dat er een hele drukke periode op komst is. Dagelijks (nog steeds ) kom ik een kijkje nemen, maar nog steeds geen nieuws, alles goed daar?? Hoop alvast van wel!! Moest ik hier niks nieuws lezen wens ik je alvast een hele hele mooie kerst toe,

groetjes Helga