vrijdag 16 mei 2008

wist je dat...

* Sienna nu net groot genoeg is om bij de klink te kunnen en de deur te openen? Ze maakt dan ook gretig gebruik van deze nieuwe mogelijkheid!

* Amber deze week haar eerste schoolreis heeft gemist door ziekte?

* ik en Rob ongeduldig aan het aftellen zijn naar onze vakantie? We vertrekken 5 juni naar La Garde Freinet!

4 opmerkingen:

inge zei

Oh! Jammer dat we niet samen daar zijn! Is het jullie eerste keer? Wij gaan intussen voor de 5e keer denk ik. En in september ga ik nog eens terug met Franneke met de Thalys voor de Oekkieweek.

Katrien zei

Ja, onze eerste keer. Vorig jaar op canmping geweest in Frankrijk. (maar dan moest ik nog de helft van de tijd voor eten zorgen enzo)
Ik verheug me dan ook alvast op die buffetten!

prettige vakantie!

inge zei

Oh! Reken al maar vast op 5 kg extra ;o). Het eten is er fantastisch gewoon. Zowel voor ons als voor de kindjes. Wij hebben deze keer eens gekozen voor de appartementformule. Inderdaad zelf koken, maar met Fran haar allergiƫn is dat iets simpeler. De bagage is wel net iets uitgebreider nu, met lactosevrije melk en sojaproducten enzo...
Op appartement zit je ook wel ruimer. Een apparte slaapkamer voor de kinderen, een kookhoekje, een tv (niet dat we die gaan nodig hebben, als het mooi weer is toch niet!). We zullen wel zien. In september ga ik terug met hotel-formule.

inge zei

't Is hier weer geweldig goed hoor ;o)